Yhteisasuminen Suvipuistossa

 

Itsenäistä elämää kimppa-asumisessa Suvipuistossa

Suvipuistossa on kymmenen senioreille tarkoitettua vuokra-asuntoa (29 - 30,5 m2/asunto), joissa kaikissa on minikeittiö, tilava wc-kylpyhuone, eteistila vaatekaapeilla sekä ranskalainen parveke. Yhteisasuminen sopii sinulle, joka haluat asua itsenäisesti, mutta et yksin. Asut omassa kodissa ja jaat yhteiset tilat muiden asukkaiden kanssa. Kun haluat yksityisyyttä voit hakeutua oman kodin rauhaan.

Yhteisöohjaaja

 

Suvipuiston asukkaiden yhteisön toiminnan tukena on arkipäivisin osa-aikainen yhteisöohjaaja. Ohjaaja vastaanottaa uudet asukkaat ja tutustuttaa yhteisasumiseen. Asukkaat suunnittelevat yhdessä yhteisön arkea sekä toimintaa ja he voivat osallistua myös Puistokartanon monipuoliseen asukasohjelmaan.

 

Turvallinen ympäristö

 

Palvelutaloympäristössä on huomioitu esteettömyys ja palvelut ovat lähellä. Turvarannekkeella ja/tai turvapuhelimella saa yhteyden henkilökuntaan ympäri vuorokauden (24/7).

 

Lisäpalvelut

 

Lisäpalveluina on mahdollista ostaa ravintola-, siivous-, pesula- tai hoivapalveluita. Talossa toimii lisäksi itsenäisinä yrittäjinä parturi-kampaaja, jalkaterapeutti sekä fysioterapeutti. 

 

                   * * *

Ryhmäkoti Puistohelmi
 

 

 

Ryhmäkoti Puistohelmessä muistisairas asuu viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Ryhmäkotimme tarjoaa ympärivuorokautista tukea ja hoivaa asukasta arvostaen ja hänet kokonaisvaltaisesti huomioiden. Asukkaan kohtaaminen ystävällisesti ja aidosti on meille tärkeää.

Asukkaalla on oma avara huone ja kylpyhuone. Hän sisustaa kotinsa omilla tutuilla tavaroillaan. Kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunat ovat kaikkien käytössä. Puistohelmessä on oma puutarha, jossa on grillikatos ja ryytimaa. Puutarhan muureja koristaa asukkaiden ja vapaaehtoisten yhteistyöllä tekemä teos Puistohelmen vuodenajat.

Hoitajat pitävät asukkaista huolta vuorokauden ympäri. Suunnittelemme asukkaan hoidon yhteistyössä asukkaan ja omaisen kanssa.

Puistohelmen periaatteita

  • ihmisyys – kiireettömyys ja koskettaminen

  • ilo arjessa – asukkaan näköinen ja täysipainoinen elämä

  • luottamus – levollinen ja turvallinen olo

  • läsnäolo – henkilökunta kuuntelee, kysyy, vastaa ja antaa aikaa

  • vastuunkantaminen – huolenpito ja välittäminen

 

Hoivapaikoista on puitesopimus Espoon kaupungin kanssa ja asukasvalinnat ryhmäkotiin tekee Espoon kaupunki. Puistohelmen asumispalveluja voi kustantaa myös yksityisesti tai kuntien myöntämillä palveluseteleillä. Espoon kaupunki on hyväksynyt Puistohelmen palveluseteliyrittäjäksi.

Lisätietoja:

http://www.elpy.fi/

Takaisin KotiOpas-etusivulle >>> 

© 2023 KotiOpas

Design Art of July Oy

Tietosuojakäytäntö:

Olemme laatineet 25.5.2018 voimaan astuneen asetuksen

mukaisen tietosuojaselosteen yrityksemme tietojen käsittelystä. 

Käsittelemme henkilötietoja hyvän tavan ja lain mukaisesti. 
Mikäli haluat poistaa tietosi asiakasrekisteristämme tai tarkistaa, 
mitä tietoja meillä sinusta on, laitathan viestiä osoitteella info@kotiopas.info